Book lokale til din aktivitet

Du kan låne et lokale i Byens Hus, hvis du er borger i kommunen, har en forening der er hjemmehørende i Gentofte Kommune eller er en selvorganiserende gruppe, der laver aktiviteter for byens borgere. Her på siden finder du information om alle lokalerne i huset, samt hvordan du booker dem.

Der er mange forskellige lokaler i Byens Hus, som gør det muligt at deltage i og arrangere et hav af aktiviteter fra koncerter til teaterforestillinger, møder, tegneworkshops, yogaundervisning og meget mere. De eneste krav er, at: du eller din forening er hjemmehørende i Gentofte Kommune og din aktivitet er:
- Ikke kommerciel
- Ikke forkyndende 
Derudover ønsker vi at fylde huset med aktiviteter, der giver noget til fællesskabet og bidrager til husets mangfoldighed. 

Bookingen af et lokale i Byens Hus foregår i tre trin:

  1. Du finder det lokale, du ønsker at booke - se oversigte og beskrivelser i menuen til venstre.
  2. Tjek om lokalet er ledigt på Foreningsportalen Du klikker på "booking". Under "sted" vælger du "Byens Hus" og søg. Du behøver ikke log-in for at se oversigten.
  3. Skriv til foreningsportalen@gentofte.dk att. Lena Kjelfred hvilket lokale og tid, du ønsker at booke samt til hvad og det forventede antal deltagere. 

Når du har fået en bekræftelse, får du information om nøgleudlevering mv. 
Alle lokaler er handikap-tilgængelige. Handikaptoiletter findes i stuen og på 1. sal. Der er elevator i huset ved indgangen til nr. 24.

Læs husordenen for brugen af Byens Hus her.

God fornøjelse med din aktivitet i Byens Hus.