Nyt fra Byens Hus

I et levende kulturhus sker der også ting og sager, som ikke har med de planlagte arrangementer at gøre. Det kan du følge med i her på siden, når der er nyt fra huset.

Byens Hus får støtte af Realdania

(den 1. juli 2021)

Realdanias ildsjælepulje har valgt at støtte Håndværkeriet i Byens Hus med 560.000 kr. Midlerne skal bruges til at etablere en række åbne værksteder i Byens Hus, drevet af borgere til borgere. Projektet ventes at starte i løbet af efteråret 2021. For mere info om projektet og om hvordan du kan være med se her

Overdragelse af helhedsplanen

(den 2. juni 2021)

Den 31. maj overdrog rådgivnings- og arkitektfirmaet arki-lab officielt og til tiden den gennemarbejdede helhedsplan for udviklingen af de fysiske rammer i Byens Hus, som er blevet til i et fantastisk samarbejder mellem ansatte, foreningen Byens Hus, kommunen og ikke mindst alle de brugere, der allerede har deres gang i huset. Nu forestår et kæmpe arbejde med at få omsat planerne til praksis. Det kommer til at tage tid og alles tålmodighed - men det bliver virkelig godt.

Byens Hus genåbnet

(den 25. maj 2921)

Byens Hus kunne efter en lang nedlukning åbne dørene igen for aktiviteter og arrangementer den 21. maj. Dejligt som det er, at det igen begynder at summe lidt af liv, så er dørene dog stadig låste, da alle der skal noget i huset, skal kunne fremvise gyldigt coronapas. Ligeledes skal de forskellige retningslinjer for udendørs og indendørs aktiviteter overholdes. Dem kan du læse mere om her i retningslinjer i huset.