Bliv en del af Byens Hus kreative fællesskab gennem Agoramøderne

Hop med ombord på det lokale kulturtog til Agoramøderne

Pindemennesker

Ønsker du at være en del af et fællesskab, der er dedikeret til at fremme kulturelle arrangementer og samarbejde mellem kulturarrangører? Så er Byens Hus stedet for dig! Og en af de bedste måder at blive involveret på, er gennem vores såkaldte Agoramøder, der finder sted den sidste mandag i hver måned.

Agoramøderne er det interne fællesmøde for alle kulturarrangører i Byens Hus, også kendt som Kulturskabere. Agoramøderne er en fantastisk måde for kulturarrangører at lære af hinanden og samarbejde for at skabe unikke og spændende kulturelle arrangementer.

Synlighed

På det seneste Agoramøde blev emnet synlighed diskuteret. Vi præsenterede forskellige mulige markedsføringskanaler, herunder hjemmesiden og Kultunaut (en eventplatform), Facebookevents, en ny  billetudbyder, organisk markedsføring gennem SoMe og trykte medier, betalt annoncering og opsøgende markedsføring.

Diskussionen om synlighed understreger vigtigheden af at samarbejde og markedsføre kulturelle arrangementer på tværs af Byens Hus. Det seneste agoramøde var en god anledning for kulturarrangører til at dele viden og erfaringer med hinanden samt at samarbejde om at fremme synligheden af kulturelle arrangementer.

Kom med

Vil du være en del af dette kreative og dynamiske fællesskab? Her er der altid plads til flere kreative sjæle, der ønsker at være en del af en kulturbevægelse, der gør en forskel i lokalsamfundet. Læs vores guide til kulturskabere, for at lære mere om, hvordan du kan blive en del af huset. Se desuden vores eventkalender for et indblik i kommende måneds kulturelle arrangementer.