Giv et år

Efter en længere udvælgelsesproces er Byens Hus udvalgt til programmet Giv Et År. Det betyder, at Byens Hus får tre unge ind som fuldtidsmedarbejdere i et år. Rekrutteringen er i fuld gang, så spred ordet. Ansøgningsfristen er 8. marts.

Et år frem vil Byens Hus være tre unge medarbejdere rigere. Byens Hus er blevet udvalgt til Giv Et År. Det vil sige, at Byens Hus det næste år udvider kredsen af ansatte med tre unge medarbejdere mellem 18 og 30 år. De tre unge vil være en del af husets drift, projekter og beslutninger mod til gengæld at få husly og lommepenge til mad.

De tre unge vil blive en del af vores dedikerede team af ansatte i Ung I Byens Hus. De unge vil også arbejde på tværs af målgrupper på hele Kulturhusets palette - alt efter ønsker og behov. De unge kan forvente at skulle være med i:

Nye projekter med mulighed for at udvikle egne projekter og initiativer sammen med lokale unge. De vil også blive en del af de projekter, der allerede er i gang - skriveworkshops, podcastproduktion, demokratiworkshops, koncerter og meget mere.

Drift af kulturhuset, hvor de vil tage del i dagligdagsopgaver vedrørende drift af huset.

Arrangementer og udviklingsmøder, hvor de kan deltage i udviklingsprojekter og arrangementer ude af huset.

Kommunikation, hvor de kan bidrage til markedsføring og synlighed i trykte og degitale medier, herunder sociale medier.

Læs stillingsopslaget her og del det endelig: Bliv Giv-Et-År-engageret på Ungdomsøen - Ungdomsøen (ungdomsoen.dk)