Fællesspisning i Byens Hus

Den 2. onsdag i måneden er der endnu en god grund til at besøge Byens Hus, der allerede er kendt for at være et centralt samlingspunkt i Gentofte. Den anden onsdag i måneden kl. 18-19 kan man deltage i fællesspisning, hvor man kan nyde den lækreste vegetariske mad, som er lavet af den populære Café Henning.

Faelles

Mad er mere end bare brændstof til kroppen. Det er også en måde at samles og skabe fællesskaber på. Det er en mulighed for at lære nye mennesker at kende og dele oplevelser og historier.

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at mødes og dele tid sammen, og intet samler folk mere end et godt måltid mad. Ved at tilbyde en ugentlig fællesspisning, vil Byens Hus og Café Henning give lokalsamfundet mulighed for at mødes og nyde en lækker og sund middag sammen. Fællesspisning er en tradition, som skaber sammenhold og møder på tværs omkring et måltid mad. Det er en mulighed for at lære nye mennesker at kende og dele oplevelser og historier.

Der er også mulighed for at deltage som frivillig og hjælpe til før, under og efter arrangementet. Dette er en fantastisk mulighed for jer at bidrage til Byens Hus og samtidig møde nye mennesker. Og som tak for indsatsen får frivillige et gratis lækkert måltid mad. Skriv til Sofie på svbr@gentofte.dk , hvis du vil være frivillig vært.

Derudover vil fællesspisningen også være en chance for at prøve nogle af de lækre retter, som Café Henning er kendt for. Maden er helt vegetarisk og vil tilfredsstille selv de mest kræsne gæster.

Billetter til fællesspisningen koster  95. kr. for voksne (60 kr. for børn under 12 år) og kan købes her

Jazzkoncerter
Efter fællesspisning kan gæster også opleve en forrygende koncert med fremragende jazzmusikere. Der bliver fart over feltet, smukke ballader og råswingende jazz. Koncerten starter kl. 19:30.

Få hele pakken, både musik og mad, når du bestiller billetter.

Medlemmer af Gentofte Jazzklub får koncerten til halv pris . Endnu ikke medlem? Bliv det her.

Så kom og vær med, når Byens Hus, Gentofte Jazzklub og Café Henning serverer den lækreste musik og vegetariske mad og styrker fællesskabet i lokalsamfundet.