Skaberfestival

I Byens Hus vil vi til dette års Kultur- & Festdage invitere alle til at deltage i en-dagsfestival fyldt med kreativ udfoldelse og kunstnerisk udforskning!

Puslespil

D. 10. juni kl. 10-22 er Byens Hus omdannet til en Skaberfestival med deltagelse fra alle husets kreative iværksættere, der inviterer gæster indenfor til at skabe sammen og opleve kraften i fælles kreativitet. Med fokus på deltagelse er Skaberfestivalen det perfekte sted at udforske din kreative side og måske endda komme derfra med noget til hjemmet eller din bedste ven.

Fra workshops i smykkekunst til live musik, madlavning og teaterforestillinger, vil der være aktiviteter, der udfordrer og inspirerer dig. Og alt sammen noget, du selv kan tage del i og være medskaber af.

Tag dine venner og familie med og kom til Skaberfestivalen i Byens Hus, hvor I kan udforske jeres kreativitet og skabe minder sammen. Der er noget for alle aldre og niveauer, og du vil helt sikkert gå derfra med en følelse af at have lært noget nyt og skabt noget unikt.

Kom og oplev kraften i fælles kreativitet på Skaberfestivalen i Byens Hus i Gentofte d. 10. juni kl. 10-22.

Vi er i fuld gang med programlægning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her for at holde øje med programmets udvikling.