Open call: Vægkunstnere søges

Vi drømmer om at bringe kunst til vores hvide vægge i Byens Hus. Derfor inviterer vi lokale kunstnere til at komme og udfolde sig direkte på vores vægge i stueetagen.

Plakat for open call til vægkunstnere

Alle vægge og overflader i stueetagen bliver frigivet til kunsten, når Byens Hus inviterer lokale kunstnerne til at bruge vores hvide vægge som lærred.

Kunstnere kan lade sig inspirere af husets aktiviteter og rummenes funktioner eller de kan tænke i værker, der forholder sig til temaet -SKAB, som er projektets kunstneriske dogme. Hvad der skal stå på bindestregens plads i -SKAB er op til kunstnerne selv. Det kan være venSKAB, lidenSKAB eller noget helt tredje.

Kick off-møde mandag den 8. maj kl. 17-18
Vi inviterer alle interesserede til at komme til vores kick off-møde mandag den 8. maj kl. 17-18, hvor vi vil fortælle mere om projektet og vise de rum og vægge frem, som kunstnerne får stillet til rådighed for vægkunstprojektet. Tilmeld dig facebookeventet her og hold dig opdateret.

Idéoplæg
Hvis du er interesseret i at bidrage til projektet, bedes du senest mandag den 14. maj sende en mail til byenshus@gentofte med følgende oplysninger:

1. Fulde navn

2. Evt. beskrivelse/links til tidligere kunstprojekter

3. Skitser og/eller en beskrivelse af din idé til et vægkunstværk, hvor du forklarer hvor og hvordan værket kunne udfolde sig i Byens Hus

Praktisk info
Frist: Send idéoplæg til os inden søndag den 14. maj på mail byenshus@gentofte.dk

Udvælgelse: Der vil være en udvælgelse af de indsendte idéoplæg, hvorfor vi ikke kan garantere at alle kunstprojekter vil blive imødekommet.

Midlertidig udstilling: Vægkunstværkerne er midlertidige og vil som udgangspunkt blive fornyet efter et år.

Udførelse: Vi åbner dørene og overdrager væggene til de udvalgte kunstnerne onsdag den 17. maj kl. 10. Kunstnerne vil have mulighed for at arbejde på værkerne inden for Byens Hus' åbningstid i ugerne efter til og med onsdag den 7. juni. Byens Hus er åbent alle ugens dage kl. 8-22

Fernisering: Vægkunstværkerne bliver ferniseret til SKAB! Festivalen den 10. juni kl. 10.

Økonomi: Vi kan ikke tilbyde honorar til kunstnerne, men de får stillet akrylmaling, pensler, afdækning osv. til rådighed - udover selvfølgelig de hvide vægge.
Hvis kunstnerne har specifikke ønsker til andre materialer eller værktøj kan det nævnes i ansøgningen, men som udgangspunkt er det noget, kunstnerne selv sørger for.

Spørgsmål? Hold dig ikke tilbage fra at skrive til byenshus@gentofte.dk eller ringe til Sofie på tlf. 20 54 91 31, hvis du har nogle spørgsmål.