Udskolingen i Byens Hus

- En del af fremtidens udskoling.

Billede af infotavle i Udskolingshuset

Hvad er Udskolingen i Byens Hus?

Udskolingen i Byens Hus bor på Hellerupvej nr. 20 og er en del af Fremtidens Udskoling. Her kommer alle kommunens elever forbi af flere omgange og sammenhænge, i løbet af deres udskolingstid.

Hvad lærer eleverne i udskolingshuset?
Eleverne klædes på til at navigere i en digital fremtid, indgå i innovative processer og arbejde undersøgende, designtænkende og ikke mindst skabende i deres tilgang til virkelighedsnære problemstillinger. 
Huset lægger ligeledes op til at inddrage og arbejde med bl.a. verdensmål, virksomhedssamarbejde, medieproduktion og spændende læringsformer tæt på fagene. 

Hvilke rum er der i udskolingshuset?
Udskolingen i Byens Hus består af 1200 m2 læringsrum fordelt på 4 etager.
Hvert rum i huset kan noget særligt og er skabt af arbejdsgrupper med deltagere fra kommunens skoler, der med interesse og kompetencer for det enkelte rums muligheder og indhold, har været med til at bygge huset op og skabe en naturlig kobling og forankring til skolerne.  
Dagligt, i udskolingshuset, vil man møde elever, lærere, konsulenter samt huslærere - lærere fra kommunens skoler, der har ugentlige dage i huset og understøtter drift og udvikling.

Hvor kan jeg læse mere?
Mød Udskolingen i Byens Hus på hjemmesiden www.udskolingenibyenshus.aula.dk og på instagram @udskolingenibyenshus. På hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige rum eller gå på opdagelse via 3D scanningen af huset.

Udskolingen i Byens Hus er støttet af VILLUM FONDEN