headspace

headspace Gentofte er et gratis og anonymt samtaletilbud til børn og unge mellem 12 og 25 år. Her kan du som ung få tid og plads til at tale om det, der fylder hos dig.

Billede af headspace

Hvad er headspace?

headspace er en landsdækkende organisation, der tilbyder unge mellem 12-25 nogen at tale med om alt, hvad der rører sig og fylder hos den unge. Langt de fleste i headspaces mange afdelinger er frivillige i alle aldre, som har arbejdet med unge i deres professionelle liv. Og fælles for alle er, at vi gerne vil give noget til de unge og lytte med et fordomsfrit øre.

Hvad kan du tale med folkene i headspace Gentofte om?

Fra tankemylder, spørgsmål om identitet og selvværd til håndtering af hverdagen. Intet er for stort eller småt i headspace Gentofte. Og hvis du har brug for mere støtte og sparring, end hvad vi kan tilbyde, så brobygger vi videre til mere professionel hjælp.

Hvem sidder i headspace?

I headspace Gentofte bliver du mødt af frivillige rådgivere, som via nysgerrighed og fælles refleksion hjælper dig med at blive klogere på dig selv og finde frem til nye handlemuligheder. headspace tilbyder både samtaler ansigt til ansigt i vores lokaler i stueetagen i Byens Hus, over telefon eller som video- og chatrådgivning.

Du kan komme i kontakt med os på følgende måder:

  • Åbningstider for fremmøde tirsdag og torsdag kl. 12-18.
  • Adresse: Hellerupvej 24, 2900 Hellerup
  • Telefonnummer: 25 97 00 77.
  • Sms gratis til os på 1403.
  • Skriv til os på den direkte kontaktformular.

Du kan læse mere om os her på headspace Gentoftes hjemmeside.