Bliv medlem af Foreningen Byens Hus

Som arrangør og medlem af Foreningen Byens Hus har du mulighed for at få tildelt faste lokaler til afholdelse af arrangementer og aktiviteter i Byens Hus. Du kan også deltage i foreningsarbejdet som frivillig og for eksempel hjælpe til med billetsalg, stå i bar til arrangementer og meget mere. Se hvordan du melder dig ind nedenfor.

Billede af hænder

Et borgerdrevet hus

I Byens Hus sætter vi det aktive medborgerskab og demokratiske principper højt. Derfor er det borgerne selv, i form af bestyrelsen i Foreningen Byens Hus, der fordeler lokaler til medlemmer samt udarbejder principper og retningslinjer for brugen.

De tre medlemstyper

Ønsker man som arrangør/borger/forening fast at benytte faciliteter i Byens Hus, f.eks. hver onsdag aften til et foreningsarrangement, så skal man være medlem af Foreningen Byens Hus og søge om lokale hos denne. Alle borgere i Gentofte kommune kan melde sig ind, og medlemstyperne er følgende:

  • Guldmedlem: Arrangører/foreninger der har mere end 12 arrangementer/aktiviteter årligt i Byens Hus. Pris: 200 kr/år.
  • Sølvmedlem: Arrangører/foreninger der har mellem 1 og 12 arrangementer/aktiviteter årligt i Byens Hus. Pris 100 kr/år.
  • Støttemedlem: Borgere, foreninger mv. som ønsker at støtte projektet og løbende blive orienteret om udviklingen. Pris 50 kr/år.

Indmeldelse

Indmeldelse skal ske via denne formular: Indmeldelsesblanket til foreningen Byens Hus.

NB: Betalingsinfo sendes, når ansøgningen om medlemskab er blevet behandlet af bestyrelsen.