De er her allerede

Her kan du tage på inspirationstur forbi alle de fantastiske arrangører, der lige nu fylder Byens Hus med spændende aktiviteter. Måske du finder dit næste event, en forening at være medlem af eller opdager en aktivitet, der mangler i huset, som du kan byde ind med.

Du kan altid holde dig opdateret på, hvilke events og arrangementer, der er i huset her.

Men du kan også gå på opdagelse på arrangørernes egne hjemmesider og platforme her. 

Gentofte Jazzklub afholder månedlige jazzkoncerter i Byens Hus.
Se mere på Gentofte Jazzklubs hjemmeside

Repair café Hellerups fixere hjælper dig med at reparere alt fra din gamle kaffemaskine til dine ødelagte jeans. Det er åben for alle den første og tredje lørdag i måneden. 
Se mere på Repair caféens hjemmeside

Teater Globen er et børne- og ungdomsteater i Gentofte Kommune, der tilbyder professionel undervisning i scenekunst og teater. Der er hold mandag til fredag.
Se mere på Teater Globens hjemmeside 

I den gamle skolegård - lige ved hovedindgangen til Byens Hus møder du Den Kulturelle Byhaves grønne oase, hvor borgere kan dyrke deres eget grønt i et af højbedene. Den Kulturelle Byhave er en del af Bæredygtige Gentofte. Se mere om Den Kulturelle Byhave her


Sammen med de andre frivillige i Gentofteposen, kan du sy stofposer til uddeling gratis og derved kæmpe aktivt for en verden med mindre plastic samtidig med at du har en hyggelig stund med nogle medborgere. 

Se mere om Gentofteposen her

Frivilligcenter Gentofte afholder også mange klubber blandt andet Hemingway klubben og Blixen klubben. 

H22 Madklub